При поръчка над 50лв. - безплатна доставка до офис на Еконт!

Общи условия

Сайтът www.bunnykids.bg, наречен накратко БЪНИ, е собственост на НЕСТЕКА ЕООД и ще се нарича по-нататък компанията.

Използването на този сайт изисква приемане на сроковете и условията по-долу. Препоръчваме тяхното внимателно прочитане. Компанията си запазва да променя тези правила без предупреждение.

Компанията гарантира на потребителя ограничен достъп, в личен интерес (извършване на поръчки онлайн, информиране) на сайта bunnykids.bg и не му дава право да променя частично или изцяло сайта, да се копира, да се продава/препродава или да използва сайта по всякакъв друг начин, с търговска цел или против интересите на компанията без нейното предварително писмено съгласие.

 

Авторското право на компанията върху информациите, публикувани на сайта.

Цялото съдържание на сайта www.bunnykids.bg – снимки, текст, графики, символи, уеб графика,е-мейли, писания, програми и др. данни – са собственост на компанията и нейните доставчици и са защитени от Закона за защита на авторските права и от законите относно интелектуална и промишлена собственост. Използването без съгласието на компанията на всеки от изброените по-горе елементи се наказва съгласно действащото законодателство. Разрешава се използването на сайта wwwbunnykids.bg само в условията на настоящия документ.

 

Стоките и услугите, предлагани от компанияата на сайта bunnykids.bg,  – ценова политика.

Компанията си запазва правото да избира клиентите си. Стоките, търгувани чрез посредничеството на bunnykids.bg са нови, в оригиналния амбалаж на производителя и в момента на доставката са придружени от касов бон, съгласно действащото законодателство. Стоките и услугите са предлагани в условията на настоящия документ и в границите на разполаганите количества. Поради тези причини компанията си запазва правото да не изпълнява определена поръчка в случаите, в които съответната стока не се намира вече в текущата оферта, или наличностите на вносителя. Представените цени включват ДДС (20%) и не включват разходите по доставка, освен случаите, които изрично се обясняват в сайта. Покупната цена, изписана на касовият бон ще бъде същата с тази, определена от консултанта по продажбите на компанията в момента на потвърждаване на поръчка със заявка за покупка и пълни контактни данни, тази цена ще бъде същата, публикувана на сайта в момента на покупката.

Въпреки нашите усилия, ограничен брой стоки може да имат сгрешени цени на сайта, определени погрешно от нашата информационна програма. В тези случаи винаги се счита за крайна цена, тази, която е приета от клиента при разговорите, водени с консултантите на компанията. Ако реалната цена на стоката е по-висока отколкото цената, афиширана в сайта, нашите консултанти по продажбите са упълномощени да удовлетворят искането да ви се достави стоката по цената, публикувана в сайта, само в рамките в които можем да направим това, както и вие имате право да откажете съответната поръчка. В случаите, в които цената е по-малка отколкото тази, показана в сайта, а вие сте заплатили цената авансово, разликата ще ви бъде изплатена по взаимно споразумение, но не по-късно от 30 дни от датата на получаване на стоката.

Компанията  не предлага никаква извънредна гаранция, нито съответно, ще се отнася включително, но без ограничения, за дейността на този сайт, на информацията, коректността на описанията, актуализирането на съдържанието, на стоките на сайта, както и на съгласуването им за определени цели. Потребителите изрично са съгласни, че използването на този сайт и покупката на стоки или услуги се извършва на собствена отговорност, единствено изключение представлява задължението на компанията да предоставя правото на потребителя за едностранно разтрогване на договора (касовият бон) в съответствие с действащото българско законодателство, право, подробно описано по-долу в този документ. Публикуваните изображения на сайта са коректни, а доставените стоки могат да се различават леко от изображенията, представени по всякакъв начин( цвят, аксесоари, външен вид ит.н. )

Съдържанието на bunnykids.bg (текст, описание на стоката, характеристики, изображения, символи) е съставен, сътрудничейки и с производителите от съответната страна. Поради тази причина компанията не поема отговорността за описанията и спецификациите на стоките, публикувани в сайта bunnykids.bg, същите бидейки ни предоставени от страна на представителите на всяка марка или от оторизиранитеим вносители. Компанията и партньорите и си запазват правото да променят техницеските спецификации на стоките без предварително предупреждение.

Заплащане на стока.
Заплащането на поръчаните стоки на сайта bunnykids.bg може да се извърши при получаване на поръчката чрез куриер (наложен платеж).

Доставка на стоките.
Доставката на стоките се извършва навсякъде в страната(България) посредством фирми за бързи куриерски услуги.

СРОКОВЕТЕ за ДОСТАВКА на стоките са ориентировъчно от 1 до 3 работни дни единствено за налични артикули. Компанията си запазва правото да извърши потвърждението на поръчките, преди изпълнението им, чрез свързване с клиента по телефона, чат в сайта, или по мейл.

 

Разходи по доставките:

– Безплатна доставка за поръчките на стойност над 50 Лева.

– 5-6 лева за поръчките на стойност между 0 и 50 Лева.

Предлагаме услугите – преглед и тест. Предоставяме на клиентите си законовия 14-дневен срок за да можете ако желаете да направите връщане/ замяна.

Доставката се извършва чрез Еконт Експрес тарифите са ориентировъчни и валидни за всяко населено място в България, където се намира офис на Еконт Експрес.

В случаите, в които клиентът не е намерен на посочения адрес, същия ще бъде контактуван по телефона от куриерската фирма.

 

Приемането на стоката представлява съгласието на клиента, че стоката е пристигнала в добро състояние. Касовият бон представлява договора за покупка / продажба съгласно действащото българско законодателство. Клиентът изразява разбираемо своето съгласие при подписване на фактурата по отношение на факта, че е получил стоката(стоките), която е (са) съгласно поръчката и неговите нужди.

 

Компанията си запазва правото да закъснява или да анулира доставки на поръчаните стоки ако същите не могат да бъдат изпълнени по независещи от компанията причини, които включват: пожари, експлозии, наводнения, епидемии, стачки, правителствени действия, войни, терористични действия, протести, въстания, граждански вълнения или пречки от форс мажорно естество, съгласно практиките на българското законодателство.

 

Максималната стойност за щети, която може да бъде платена от компанията спрямо всеки клиент, за недоставка или несъответстваща доставка, е стойността на инкасираната от компанията сума от съответния клиент.

Право на връщане на закупените стоки.

Клиентът може да разтрогне едностранно поръчка без да посочи някакъв мотив в срок от 14 календарни дни, съгласно българското законодателство относно юридическия режим за договори на разстояние, само в писмена форма и може да върне стоката(стоките) в същия срок от 14 дни, само ако е в перфектно състояние, включително и амбалажа, аксесоарите и принадлежащите консумативи т.е. те да не представят по никакъв начин следи на захабяване или употреба.

Стоките закупени от разстояние могат да се върнат съгласно закона за потребителите. Същите могат да се върнат в оригиналния амбалаж и в същото състояние, в което са били получени, в срок от 14 дни от получаването им без глоби и без посочване на някакъв мотив. Връщането на стоките се извършва за сметка на клиента, използвайки същата транспортна услуга, с която е извършена доставката. Компанията ще върне равностойността на продукта в срок от 14 календарни дни от датата на регистрирането на върнатия от вас продукт, в нашия склад. Възстановената сума не включва заплатените транспортни разходи. Не се приемат за връщане стоки, които представляват физически промени, петна, деформации, наранявания, драскотини, захабяване и т.н.

.

 Продуктът трябва да бъде върнат в добро състояние, в торбичката или в оригиналната опаковка, неизползван и неизцапан. В противен случай, той може да бъде изпратен обратно на клиента.

Изключват се от право на връщане:

–  Продукти разопаковани от клиента, чиято възможност за продажба в бъдеще към друг клиент представлява риск за здравето на новия клиент, поради хигиенни съображения .

 От хигиенни съображениея, продуктите от категория бельо не могат да бъдат върнати.*

 

Качеството на услугите за хостинг, линковете към други сайтове, грешки при функциониране.
Сайтът bunnykids.bg е стопанисван от сървърите на трета фирма. Компанията не може да бъде подведена под отговорност за възможните грешки, появяващи се на сайта, независимо от причините за тяхното появяване, същите включвайки промени на сайта, настройки или актуализация на програмираните надписи. Компанията не може да бъде отговорна за появилите се грешки, поради използването на определени браузери за посещение на сайта bunnykids.bg. Компанията не отговаря за съдържанието, качеството или естеството на сайтовете до които се достига чрез връзките от сайта bunnykids.bg. За съответните сайтове отговорността изцяло я носят собствениците на същите сайтове.

Абониране и отказване от онлайн бюлетина.
Абонирането и отказването от бюлетина на сайта bunnykids.bg е безплатно и доброволно и включва приемането на следните срокове за ползване. Изпратените съобщения не са нежелани и всеки миг можете да се откажете следвайки инструкциите в долния край на всеки е-мейл. Изпратените съобщения спазват българският закон за Електронна търговия и ще се отнася до търговските съобщения така, както тя е определена от българското и международно законодателство.

Използването на бюлетина се прави в същите условия на ограничение на отговорността от гледна точка на съдържанието, както оторизира и използването на сайта в условията,предвидени в настоящия документ, а политиката за доверителност е нашироко описана в следващия раздел. Компанията държи всички права върху съдържанието на бюлетина, изпратен към абонати в същите условия, както и за публикуваните информации на сайта, в съответствие с клаузите на този документ.

Абонатите на бюлетина bunnykids.bg можe да препратят тези търговски съобщения и на други лица на тяхна отговорност и при условие, че не са променили нито структурата, нито съдържанието на съответните съобщения. Лицата, които са получили търговските съобщения от абонатите на бюлетина на bunnykids.bg , се счита че са били информирани предварително от страна на абонатите относно клаузите на настоящия член. В този смисъл компанията не може да бъде подведена под отговорност под никаква форма за действията на своите абонати и клиенти.

Компанията си запазва правото да ограничи достъпа на всеки абонат до бюлетина, ако компанията има причина от всякакъв вид за да смята, че съответния абонат не спазва клаузите на настоящия документ.

Политика за доверителност.
Компанията гарантира сигурността и доверителността на съхраняваните данни и изпратени чрез своята информационна система. Тези информации ще могат да бъдат използвани от компанията единствено за да изпрати на потребителя потвърждение на поръчките, различни специални оферти, промоции и т.н. само със съгласието на клиента, като клиента подава единствено контактни данни нужни за да се осъществи поръчката (име на получател, телефонен номер за връзка и точен адрес за доставка). Предоставянето на личните данни към компанията не включва задължителност от страна на потребителя, а същият може да откаже предоставянето на контактните данни при всякакви обстоятелства и може да иска безплатно изтриване на същите от базата данни. Всяка такава молба/предупреждение преди изтриването от базата данни, ще бъде датирано, подписано и изпратено от страна на лицето, включено в базата данни чрез е-мейл на адрес bunnykids7@gmail.com, или на адрес: 4000 Пловдив, ТЦ Гранд, ул. Капитан Райчо, 56. ет1. Детски магазин Бъни.

Компанията се задължава контактните данни да не бъдат разпространявани към трети, с изключение на прекия маркетингов оператор. Контактните данни ще могат да бъдат, обаче, предавани на властите за проверка на търговските транзакции или на други да извършат всякакъв вид проверки, основани на закона, в базата данни, ако те са изискани в съответствие с действащите закони и конкретно за осъществяване на покупко/продажбата на стоките от конкретни поръчки.

Поради начина, по който данните от контактен характер, съхранявани в системата на bunnykids.bg, са  изпращани по електронен път, компанията не може да бъде подведена под отговорност по никакъв начин за загубата на същите или за копирането на информациите от страна на неоторизирани личности, чрез използването на апаратура или софтуер за проследяване. При сигнал на потребителя, компанията  ще вземе всички мерки и ще предостави на разположеие всички необходими файлове на компетентните органи за решаване на нарушенията от този тип.

Информациите, излъчени към компанията са използвани само за целта, за която са били включени (извършване на поръчките, изпращането на съобщения на екипа на компанията, абониране за бюлетина и т.н.), съгласно действащите закони, компанията не предоставя на трети лица вашите номера на телефони и мейл адреси, не насърчава спамовете и не публикува предоставените от клиентите ѝ данни, без тяхното съгласие.

Компанията  удостоверява факта, че ще спазва правата предоставени от българския закон относно защитата на личностите по отношение на преработка на данните с личен характер и свободното движение на тези данни.

Измежду тези права могат да се изброят(изброяването няма ограничен характер):

1. правото да се иска от компанията да ви потвърди преработка или не на вашите лични данни безплатно;
2. правото да се иска от компанията да поправи, актуализира, блокира или изтрие безплатно тези

предоставени данни, чиято преработка не отговаря на разпоредбите на закон №………..;
3. правото да се иска от компанията да преустанови безплатно преработката на вашите лични данни;
4. правото да се иска от компанията да преустанови изпращането на промоционални съобщения;

Всяка такава молба/предупреждение предвид изтриването от базата данни, ще бъде датирано, подписано и изпратено от страна на лицето, включено в базата данни чрез е-мейл на адрес bunnykids7@gmail.com  bunnykids.bgизползва мерки за сигурност срещу загубата, повредата или погрешно използване на информациите, които се намират под наш контрол.

Компанията  не може да бъде подвеждана под отговорност за възникналите грешки в следствие на небрежността на потребителя. Компанията не може да бъде подведена под отговорност по никакъв начин за загубата или повредата на съхраняваните контактни данни от страна на bunnykids за целите, представени в настоящия документ.

 

Всеки достъп до базата данни с контактни данни на потребителите на bunnykids.bg , включително и всеки опит за неоторизиран достъп, ще бъде записан в един файл за достъп. Файловете за достъп са създадени с цел сигнализиране на компетентните власти и ще направят възможно идентифицирането от страна на компанията  на лицата, които са получили достъп до контактни данни без законно основание. Всеки опит за достъп до контактни данни на друг потребител,  да промени съдържанието на сайта или да наруши работата на сървъра, на който се намира сайта bunnykids.bg, ще бъде считанo за опит за престъпление на сайта bunnykids.bg и ще задейства процедура на углавно престъпление срещу този или тези, които са започнали тази дейност.

Заключителни клаузи.
Всеки друг проблем, причинен от стоките или услугите, предоставени от bunnykids.bg, който не е разглеждан в нито един член от настоящия документ, ще се решава по приятелски начин в срок от 30 работни дни от датата на сигнализиране в писмена форма на проблемите, от страна на потребителя.

В случаите, в които безуспешно е опитано решението на противоречията по приятелски път, компетентността се прехвърля на българските юридически инстанции или на един алтернативен орган за решаване на противоречията, одобрен от двете страни. Оставайки съгласни с тези Срокове и Условия за ползване на сайта bunnykids.bg, клиентът поема изцяло  отговорностите, които произтичат от използването в тези условия на сайта.

[/vc_column][/vc_row]
X

That is some options to demo for you.