При поръчка над 50лв. - безплатна доставка до офис на Еконт!

Доставка

Доставка:
Доставката до клиента се извършва с куриерска фирма „SPEEDY“ в рамките на до три работни дни от деня на потвърждаването на поръчката. Стойността на доставката не е включена в цената на стоката и възлиза на: 4.90 (четири и деветдесет)лева. Доставката за гр.Пловдив и повечето населени места се извършва в рамките на до 3 работни дни. Предлагаме услугата „Преглед на пратка преди получаване”. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се предлага за поръчки на стойност над 80 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка.
Плащане:
Всички цени на стоки в сайта са в български лева, включват ДДС и не включват разходи за доставка. За всеки продукт, обявен на сайта, посочената цена на стоката, плюс доставката се заплащат с наложен платеж след доставка в офис на SPEEDY, или до посочен адрес. При поръчки над 80лв, доставката е БЕЗПЛАТНА.
Начин на плащане:
1) Наложен платеж  – стойност на наложения платеж (цената, която следва да заплатите за закупената стока) се заплаща от получателя на куриера при доставката на пратката, заедно със стойността на куриерската услуга и наложения платеж.

Всички цени на Стоки в сайта включват опаковане. Транспортните разходи се начисляват и заплащат отделно, съгласно описаното в раздел „Доставка“. В случай, че адресът за доставка е извън територията на Република България, Потребителят следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа, в случай че има такива.

X

That is some options to demo for you.